نقد و بررسی
تابه پنکیک پرفکشن برای تهیه صبحانه ای سالم، شیرین، کم کالری و خوشمزه برای تمامی خانواده در یک روز تعطیل.
تابه پنکیک پرفکشن با روکش نچسب شما را از استفاده روغن بی نیاز می کند و پنکیک نرم و خوشمزه برای همه افراد خانواده با هر نوع رژیم غذایی تهیه می کند.
با طراحی منحصر بفرد این تابه شما می توانید در کمترین زمان و بدون احتیاج به برگرداندن پنکیک هایتان و شکل دادن آن ها با قاشق؛ فقط کافی است مایه پنکیک را در ظرف ریخته و درب آن را ببندید.
طرز پخت پنکیک با تابه پنکیک ساز:
1-ابتدا مایه پنکیک را آماده کنید
2-سپس مایه را درون ظرف مایع پنکیک ریز بریزید
3-حالا تابه را روی حرارت قرار دهید و فقط کمی روغن یا کره داخل آن بریزید تا کرم شود
4-مایع پنکیک را درون تابه پنکیک ساز بریزید فقط در نظر داشته باشید که پنکیک حین پخت پف میکند و افزایش حجم می یابد
5-پس از چند دقیقه آن را چک کنید اگر شروع به حباب زدن کرده بود؛ تابه را بچرخانید.
6-پس از چند دقیقه پنکیک خوش فرم، داغ، نرم و کم کالری شما برای سرو آماده می باشند.
برای ثبت دیدگاه، باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود و ثبت نامپرسش و پاسخ
پرسش و پاسخی وجود ندارد
نظرات کاربران