علاقه مندی ها
اشتراک گذاری
نقد و بررسی
شکلات یا تخم مرغ را در همه نوع ظرف که قابل استفاده در فر است میتوان تهیه کرد ولی به صورت سنتی آن را در ظرف گرد چینی که کف صاف دارد به نام رامکین (Ramekins) تهیه و مستقیما سرو میکنند..این ظروف ظریف و زیبا در بسته بندی 6 تایی عرضه می شوند و علاوه بر سوفله و برای سرو انواع دسر ژله سالاد و … بصورت تک نفره کاربرد دارند
Ramkin نام ظرفی سرامیکی یا پایرکس و مقاوم در برابر حرارت است که برای طبخ برخی کیک ها و کرم ها ، سوفله ها و ….. بکار میرود و در عین حال پس از طبخ با همان ظرف سرو میشود . در طرحها و اشکال و رنگهای متفاوت موجود است.
برای ثبت دیدگاه، باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود و ثبت نامپرسش و پاسخ
0
پرسش و پاسخ
پرسش و پاسخی وجود ندارد
نظرات کاربران