نقد و بررسی
ژامبون ساز خانگی ابداعی فوق العاده که با مکانیزم شگفت انگیز آن مخلوط گوشت و مرغ را کاملا فشرده میکند و بعد از پخت بصورت یک تکه و یک دست به شما تحویل میدهد.با این دستگاه انواع ژامبون های گوشت و مرغ ساده یا مخلوط با سبزیجات دلخواهتون رو هر وقت اراده کنید با طعم های متنوع در منزل به راحتی بدون مواد نگهدارنده مضر درست کنید .باور کردنی نیست !
ورقه های خوش مزه و تازه ژامبون تنها در 2 ساعت با دستگاه ژامبون ساز خانگی آماده میشن.مطمئن باشین بچه ها عاشق طعم اسنک ها و ساندویچ های کم نظیری میشن که با مواد سالم خانگی درست شده و با هیچ چیزی عوضش نمیکنن !به کمک دفترچه راهنمای همراه این محصول و مواد اولیه سالمی که در خانه یافت میشود فقط در عرض چند ساعت و به ساده ترین روش محصولی تولید میکنید که 100% از سلامت آن اطمینان دارید و با طعمی که انتظار آن را دارید !
در ابتدا درپوش پایین دستگاه ژامبون ساز را به دقت می بندیم. سپس مواد را داخل مخزن دستگاه می ریزیم و پیستون اول را قرار می دهیم.سپس فنر را روی پیستون اول در رینگ مخصوص خود با نیم دور چرخش جایگذاری می کنیم. از پیستون دوم تنها زمانی استفاده می شود که مقدار حجم مواد زیر خط Max 2 باشد.سپس درب دستگاه (پمپ مکانیکی) را می بندیم به صورتی که پدال پمپ به موازات زائده روی بدنه مخزن قرار گیرد.پس از اینکه پکیج آماده شد سیلیکون های محافظ حرارت را جا می زنیم و درون قابلمه آب با دمای ۷۵ تا ۸۵ درجه قرار می دهیم.
پس از ۱۰۰ الی ۱۲۰ دقیقه از قابلمه حارج کرده و زیر آب سرد می گیریم. سپس درون یخچال قرار داده و پس از ۸ الی ۱۲ ساعت از یخچال خارج می کنیم.پس از خارج کردن از یخچال درب ژامبون ساز را باز کرده و آب اضافه روی پیستون را خالی می کنیم. سپس درپوش زیر را باز کرده و مخزن ژامبون ساز را زیر آب گرم نگه می داریم. پس از آن محتویات ژامبون ساز را خارج می کنیم.
برای ثبت دیدگاه، باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود و ثبت نامپرسش و پاسخ
پرسش و پاسخی وجود ندارد
نظرات کاربران