نقد و بررسی
آنها همچنین برای تهیه انواع پناکوتا ، کاستارد و همچنین پودینگ و ژله های میوه مناسب هستند.این قالب ها از سه قسمت ساخته شده اند: بدنه ، درپوش کوچک و کلاه پایین بزرگ. درپوش کوچک را ببندید ، قالب را وارونه کنید و قالب را تا خط مشخص آن پر کنید و سپس درپوش بزرگ را ببندید و در یخچال قرار دهید.پس از آماده شدن ، از یخچال بیرون بیاورید ، کلاه بزرگ را برداشته و قالب را به صورت صاف بر روی ظرف بچسبانید: به محض اینکه کلاه کوچک را بردارید ، کاسترد از قالب بیرون می آید و بدون اینکه باقی مانده داخل قالب بماند تماما بصورت سالم بیرون میاید.
همچنین بدلیل طرح کوچکی روی درپوش کوچک پس از وارونه کردن کاسترد شکلی زیبا روی آن نقش میبندد که میتوانید روی آن انواع شیره ها و سس های شکلات پر کنید.این قالب ها قابل استفاده در یخچال , فریزر , ماشین ظرفشویی می باشد.درمورد ژله برای بهتر درامدن ژله از این قالب ها باید بدنه قالب را قبل از ریختن مایع ژله کمی چرب کنید چون ژله هنگام بسته شدن امکان دارد به دیواره های قالب بچسبد وهنگام دراوردن ژله ازقالب قسمتی از ان به قالب بچسبد.
برای ثبت دیدگاه، باید وارد حساب کاربری خود شوید
ورود و ثبت نامپرسش و پاسخ
پرسش و پاسخی وجود ندارد
نظرات کاربران